Första lämningen

Har lämnat lillan vaken första gången på dagis idag...pjuuh! En pärs verkligen hon gnällde till lite grann o sen var det inte mer med det! Men mamman var det värre med, klumpen i halsen infann sig genast o jag svalde o svalde, att det ska va så jobbigt? Kändes på riktigt som att navelsträngen klipptes:-( men hur som det hade gått hur bra som helst, förrutom maten! Hon hade knappt ätit ngt alls som de andra dagarna där! Vet ej varför då hon hemma äter massor? Hoppas det går över fort! Nu myser vi hemma till en film, skönt!! Mamman är sliten efter en natt med ganska mycket skrik!


Mina Fina

ÄLSKADE BARN som trots att ni driver mig till vansinne
ibland och ger mig gråa hår så är ni det vackraste och
dyrbaraste jag har och jag älskar er obeskrivligt <3


Projekt fortgår

Än har jag inte gett upp, nu gäller det bara att komma på fortsättningen:-) Har inte bestämt eller vet inte hur jag ska göra för att det runt om ska bli fint?! Hoppas nu bara att min petige son går med på att ha det på sängen!!


Projekt på gång.....

som jag verkligen hoppas att jag kommer orka göra klart!! Annars denna dag så är vi i chock, vi vaknade halv nio!!!!!! Det har aldrig hänt förr! Underbart skönt, kommer inte ihåg sist jag kände mig så här pigg:-) Ett spinn pass på det va inte fy skam!!


Lillans rum...

Det fattas fortfarande lite smått & gott i hennes rum men nån gång ska
det nog bli klart!
Men en bra bit på vägen tycker jag nog att vi hunnit!
Vi har tapetserat om och lite nya möbler har hon fått men 100 nöjd är jag
ändå inte.
Fördelen med att man snart ska börja om att jobba är nog lönen och då....!!!

Så här det ut nu

Lilla fikabordet


KakorLängtar till det är dax att byta säng, denna har snart
gjort sitt då vår lilla tjej är en gnagare :-pFina dop presenten från morfar.

 Så här bor vår lilla tjej!


En massa kort....

och fler har jag tänkt ska få rymmas! Men det får bli eftersom barnen växer:-) Älskar tejpen från Rice så igår köpte jag 4 nya, kan va bra att ha! Så här blev resultatet!


Härliga Lördag

Har hunnit med massor idag, sovmorgon, en tripp på stan o ego shoppat! Hem o fixat undan en massa tvätt o klistrat upp en massa foton på väggen o nu har jag nyss varit på en härlig prommis! Nu väntar en dusch o sedan middag hos en dagis kompis tio Jack! Dagen kunde inte vart bättre:-)


RSS 2.0